РИТОРИКА БРЕХНІ (НА МАТЕРІАЛІ ПРОМОВ ЕЛІЗАБЕТ ХОЛМС) - Папірна, Юлія (MUNDUS PHILOLOGIAE, 2024)
У статті розглядаються виступи Елізабет Холмс та виокремлюються особливості її мовлення, що вказують на прояви обману, а також досліджується персуазивність в її мові. Метою дослідження є визначення ключових аспектів брехні в її публічних виступах та інтерв’ю. Розкриваються основні елементи наративу Холмс, а також фонетичні риси, які допомагають відрізнити брехню від правди. Представлені результати показують особливості мовлення Холмс на синтаксичному та фонетичному рівнях та відсутність конкретики в її мові.