Лексично занижені вирази в перекладі з німецької на українську: Емоційний контекст та культурні особливості на прикладі серіалу ’Maxton Hall – Die Welt zwischen uns’ - Костенко, Катерина (MUNDUS PHILOLOGIAE, 2024)
У статті розглядаються особливості перекладу лексично занижених виразів з німецької на українську мову, зокрема в контексті сучасного серіалу "Maxton Hall – Die Welt zwischen uns".