The role of the Spanish language in the global media space. Analysis of trends in media communications (2013-2023) - Мельник, Ольга (MUNDUS PHILOLOGIAE, 2024)
У цій статті мова піде про поширення та важливість іспанської мови. Її широке використання є одним з факторів, що сприяють тому, що на сьогоднішній день вона є однією з найпопулярніших мов у світі. Як наслідок, медіа-система ввібрала в себе її використання і почала ще більше поширювати і використовувати мову в глобальному медіа-просторі. Аналіз тенденцій показав, що іспанська не втрачає своєї актуальності та широкого використання, оскільки мова продовжує зміцнювати свої позиції як один з основних засобів комунікації в усьому світі.